• darkblurbg
  VOORDELIG EN SNEL EEN BE-RIJBEWIJS
  (met optie HEREXAMENgarantie)
 • darkblurbg
  VOORDELIG EN SNEL EEN BE-RIJBEWIJS
  (met optie HEREXAMENgarantie)
 • darkblurbg
  VOORDELIG EN SNEL EEN BE-RIJBEWIJS
  (met optie HEREXAMENgarantie)

 

Hoe ziet een brommeropleiding eruit? Voor info bel 0654296116. Prijzen vanaf €380(incl ex)

 

Hoe ziet een motoropleiding er uit?

Iedere kandidaat begint met een ong. 90 min durende INTAKE-les. Tijdens deze intakeles kun je kennismaken met zowel je instructeur als de lesmotoren. Afhankelijk van je leeftijd en lengte hebben wij voor iedere kandidaat een passende lesmotor, evenals een bijpassende uitrusting betreffende beschermende kleding, handschoenen en helm.

Je begint op een speciaal afgesloten privé-oefenterrein met mooie lange asfalttrajecten en vriendelijke ruime bochten, waar ook de mogelijkheid is om alle gevraagde bijzondere verrichtingen in alle rust te oefenen.

Iedereen wordt tijdens de INTAKE-les bedient op zijn eigen niveau. D.w.z. sommigen wordt de basis vd motorbediening bijgebracht, anderen mogen al snel onder begeleiding een ‘landelijk’ rondje rijden door de provincie.

Kosten vrijblijvende INTAKE-les: €70

Hoe gaat het dan verder?

De kandidaten die na de INTAKE-les besluiten om door te gaan, kiezen daarna meestal voor het voordelige STARTpakket. In dit pakket heb je recht op 600 minuten motorinstructie incl. een CBR AVB-examen (voertuigbeheersing) en een CBR  AVD-examen (verkeersdeelneming)

Kosten STARTpakket MOTOR 2023 tijdelijk €949 (normaal €1.075)

Kosten STARTpakket MOTORPLUS 2023 (2personen of meer) tijdelijk €929 pp (normaal €1.075 pp) 

Kosten COMBIpakket = STARTpakket MOTOR +BE-COMFORTpakket tijdelijk € 1.390

 

Mijn STARTpakket is verbruikt qua lessen…wat nu?

Je kunt uiteraard daarna nog zoveel lessen volgen als je wilt c.q. nodig hebt. Kosten €59/60min.

Op welke motoren wordt er gelest?

Wij lessen uitsluitend op 6 splinternieuwe Honda Hornet 750, zowel voor de A2(35Kw) als voor de A, waarvan sommige verlaagd zijn voor de kleinere kandidaten. Daarnaast hebben wij een gloednieuwe Kawasaki 125cc incl ABS voor de cat.A1

Is er een wachttijd?

Nee, wij werken met meerdere instructeurs en 6 lesmotoren en proberen iedere kandidaat die zich aanmeldt binnen 7 dagen de INTAKE-les aan te bieden, waarna de motoropleiding aansluitend gevolgd kan worden

Hoe lang duurt een gemiddelde motoropleiding?

Gemiddeld heeft een kandidaat vanwege ons effectieve lessysteem tussen de 12- en 15 uren nodig, gerekend van start tot rijbewijs. Bij een lesfrequentie van minimaal b.v. 2x 90min/week ben je dus in principe in 6 weken klaar.

Met een slagingspercentage van ruim 90% voor de AVB-examens en ruim 80% voor de AVD-examens durven wij te stellen dat bovenstaande goed haalbaar is voor een gemiddeld getalenteerde kandidaat.

Wat is het startpunt vd motoropleiding?

Onze rijschool is gevestigd op de Driebond te Groningen. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar (ook met OV) en heeft ruime parkeergelegenheid. Daarnaast ligt deze locatie mooi centraal in het examengebied met uitvalswegen naar alle windrichtingen.

Hoe kan ik mij opgeven?

Vul op onze site het contactformulier in, bel ons of mail ons. Wij nemen per omgaande contact met je op om je geheel vrijblijvende INTAKE-les vast te leggen.

Contactgegevens BE-halen/RIDE the BIKE:

Algemeen (ook motor): info@be-halen.nl of ons contactformulier

Motorinstructie: motorrijopleidingennoord@gmail.com

of

Vul contactformulier van deze website in (be-halen/contactformulier) 

of

Bel: 0654296116