• darkblurbg
  VOORDELIG EN SNEL EEN BE-RIJBEWIJS
  (met optie HEREXAMENgarantie)
 • darkblurbg
  VOORDELIG EN SNEL EEN BE-RIJBEWIJS
  (met optie HEREXAMENgarantie)
 • darkblurbg
  VOORDELIG EN SNEL EEN BE-RIJBEWIJS
  (met optie HEREXAMENgarantie)

BE-halen (sinds’84) is een van de grootste BE-rijscholen van Nederland met 300+ examens per jaar, volledig gespecialiseerd in het opleiden voor het AANHANGERRIJBEWIJS BE. In onze volledige daarvoor ingerichte combinaties (o.a. DODGE RAM 1500, AUDI E tron Q8) worden dagelijks de 1-daagse opleidingen gegeven door ervaren instructeurs (m/v). Al onze combinaties zijn voorzien van camera’s zowel op de auto (handig bij bv aankoppelen) als op de aanhanger (handig bij o.a. veilig achteruitrijden)

Bovengenoemde specialisatie stelt ons in staat om de kandidaat een buitengewoon aantrekkelijk pakket te bieden, in een kort tijdsbestek op te leiden en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast heeft U bij BE-halen afh.v.gekozen pakket de optie om tegen een geringe meerprijs een herexamengarantie af te sluiten en of een intakeles te nemen! Op FACEBOOK   zowel als op deze site vind je verder regelmatig extra aantrekkelijke acties en aanbiedingen, klantenreviews en recensies, waardoor het nog goedkoper wordt.

Voor acties,uitgebreide recensies, foto-impressies en klantbeoordelingen verwijzen wij graag naar onze FACEBOOKpagina. Deze zijn beknopt ook op onze website terug te vinden.

Like us on Facebook en bekijk het laatste nieuws, recensies, foto’s en acties! Tip: kijk ook eens naar onze MOTOROPLEIDINGEN (combideal!)

Pakketinhoud aanmeldformulier

Wist u dat?

 • Wist U dat U zonder dit rijbewijs onverzekerd rondrijdt boven een bepaald combi-gewicht!
 • Wist U dat de max. toegestane massa’s van auto en aanhanger bij elkaar worden opgeteld. (Dus een lege paarden-trailer van bv 800kg wordt gerekend als 2000kg ongeacht wat U mee neemt en een auto van bv leeg 1500kg wordt gerekend als ruim 2000kg zijnde bv de max.toegestane massa..zo overschrijd je al gauw de 3500kg grens!)
 • Wist U dat indien U zakelijk onderweg bent met een aanhanger waarvoor U een BE-rijbewijs nodig hebt boetes kunt krijgen van >€2500 ( U pleegt nl. een economisch delict.)
 • Wist U dat ook de gewone boetes al hoger zijn als de kosten van het halen van een BE-rijbewijs
 • Wist U dat volgens EU richtlijnen waarschijnlijk per max 2024 nieuwe eisen worden gesteld aan rijden met aanhangers. Plan is om alle geremde aanhangers (dus vanaf 750kg!) alleen met BE-rijbewijs te mogen trekken. Dus wees er op tijd bij!Tip: kijk ook eens naar onze MOTOROPLEIDINGEN (combideal!)